Sunday, August 3, 2008

Spurs kare asi yakaladi




Normalde EPL'in pek haz etmedigim takimlarindandir Tottenham Hotspur. Ne uzar ne kisalir, ne oldurur ne surundurur bi hali vardi yillar yili. Ne oyle milli takima dogru duzgun adam vermisligi vardir ne de puan tablosunun alt ya da ustunde bize heyecan vermisligi. Fakat ne hikmetse son 2 sezonda yapmis olduklari flas transferler en azindan kendini izlettiren bir takim oldular. Juande Ramos zaten Sevilla'daki gibi teknik atak ve cekici futbol oynattirmasi ile biliniyor. Eh bu mantelitedeki bi hocaya Berbatov, Modric, Bentley, Dos Santos gibi uber teknik oyunculari kare asi niyetine verip yanlarina da Jenas, Zokoro gibi uc bes asker serpistirdin mi izlenebilitesi en yuksek 5 EPL takimindan biri haline geliyor Spurs. Hele ki bu kare asi sezonu 75% fit gecirip kapasitelerine de yakin oynarlarsa Spurs'e Sampiyonlar Ligi kapisi acilabilir. Ozellikle Arsenal-Spurs derbilerinde gecen seneye kadar yillarca Arsenal'de kalan ibre artik yavas yavas ortaya kayacak ve izlemesi keyifli derbilere sahne olacaktir. Benim bu seneki izleme onceligi verecegim bir takim oldu Spurs. En azindan Jose-Avram donemi Chelsea'sine bu Spurs'u tercih ederim.

1 comment:

Anonymous said...

"Purgatory's kind of like the in-between one. You weren't really shit, but you weren't all that great either. Like Tottenham", Ray from 'In Bruges'.

Big Four dan birisi cuvallarsa Tottenham i seneye sampiyonlar liginde izleme ihtimalimiz yuksekce, yukaridaki laf bir sureligine 'Ne olacak bu Fener in hali' lafi gibi rafa kalkabilir.

Ilk yorumu da yazarak royal sticks i tebrik ediyorum. Adi kadar dalgali dubarali bir blog olur kanisindayim.