Sunday, August 10, 2008

Ari Gold is my agent

Entourage!!! Bu diziyle tanismam 2005 sonunda kardesimin 1. sezon DVDlerini Amerika'dan getirmesiyle olmustur. Ne oldugunu pek umursamadim ama her bolumu yaklasik 22-23 dk suren bu diziyi kardesim ve arkadaslarinin nasil olup tekrar tekrar izlediklerini merak etmistim. Daha sonra NY sokaklarinda surterken Times Square'in ortasinda tum binayi kaplayan 2. sezon reklamlarini gorunce merakim iyice depresti ve ilk 2 sezon DVDlerini aldim. 2 sezonu heralde 2-3 oturusta bitirmisimdir. Tanidiklarima surekli tavsiye etmisimdir bu muthis otesi sitcom'u ama konusunu soranlara anlatmakta hep zorlandim. Heralde en basit sekilde soylemek gerekirse her anlamda 'takilmayi' seven 4 arkadasin Hollywood cukurundaki muthis eglenceli hayatlarina bi bakis desek yeterli olur. Fakat dizinin en muhtesem karakteri bu 4 arkadastan film yildizi olanini temsil eden, Jeremy Piven tarafindan canlandirilan, 'super agent Ari Gold'dur. Anlatmak olmaz izlemelisiniz. Let's hug it out bitch...

2 comments:

Anonymous said...

People, staff meeting has been cancelled. You all have one goal today: to get Vincent Chase's brother, Johnny Chase, a job. Any job! I don't care if it's a porn shoot in which he is being gang raped by a gaggle of silverback apes, if there are cameras rolling, everybody wins. 10 grant for anyone that can deliver this to me, today!! (Ariel Motherfucking Gold)

pclion said...

Bloga bıraktığınız yorumdan buldum blogunuzu, oldukça iyi yazıyorsunuz, konu seçimleriniz harika. Ancak ben yorumumu bu posta bırakmak istedim çünkü benim favori karakterlerimden biridir Ari Gold.

"Let's hug it out bitch" le bitirmeniz de ayrı bir hoşluk :)