Tuesday, August 5, 2008

Bu United baska United

Westham'in gonlumde yeri bi baskadir. Nitekim kendileri Ada'da stadlarinda canli izledigim ilk EPL takimidir. Tabi boyle maclara bi de 15 yildir sezonluk kartlariyla icsaha maclarina (ve de tabiki mac oncesi ve sonrasi demlenme akvitilerine) sektirmeden icap eden halis Hammers taraftar grubuyla gidince ortami daha bi dogal habitatinda tecrubeliyosun. Upton Park tshirtum ve atkimla bu sonbahar Arsenal macinda yine yerimde olucam insallah. Beklentim odur ki kardes takimim Westham bu sene resmen Turkiye'de uc buyuklerde dahi olmayan sohretli kadrosuyla EPL averaji degil CL zorlayicisi bi takim olsun. Bu arada yukaridaki resim ne alaka diye dusunlere; kendisi Westham efsanelerinden Frank Lampard'dir, ama senior. Taraftarin 'you fat bastard' seklinde nefretlerini kustuklari oglu degil. Sakali kesse harbi ayni ogluymus valla.

4 comments:

Anonymous said...

Harika bir blog yaratmissiniz tebrik ediyorum.

Siz hangi takimi tutuyorsunuz?

Emre

Anonymous said...

Ne kadar ezik yorumlar bunlar boyle yaa. Nedir bu yazardaki WestHam hayranligi herif muhtemelen green street hooligans filmini izledi bunlarin hayrani oldu. Yoksa bir Türkun WHU ile ne isi olabilir. Ayrica Emre beri gelde Mancistir size yine bi porno yapsin.

Stelios

Anonymous said...

Stelios,

Behrami disinda bir transferi olmayan WestHam kadrosunu 3 buyuklerde bile olmayan bir kadro diye yazmak biraz sacma olmus.

Ama sizde Ne kadar ezik yorumlar diye yazarak Blog sahibine haksizlik etmissiniz.

Umit

Anonymous said...

hangi 3 buyukler oldugunu yazmamis ama stix abi. belki levski sofya, cska sofya ve lokomotiv sofya dan bahsediyordur?

bence westham'in kadro onlardan iyi hakkaten.

gumulcine'den serdar