Thursday, November 6, 2008

Maradona adamlarini izlerkene

Dun gece Arsenal-FB macindan ara ara kacip R.Madrid-Juve macina goz atiyordum. Derken bi ara tribunlerde Maradona'yi gosterdi TV. R.Madrid'de Higuain, Heinze ve Saviola gibi Arjantinliler de oynadigi icin ilk milli maci oncesinde potansiyel oyuncularini tartmaya geldi heralde Maradona. Sik sik da takim menejeri -ki ayni zamanda 86 dunya kupasini aldiklari takimin hocasidir- Carlos Bilardo, Maradona'ya birseyler anlatiyordu. Dogrusu bana dogalliktan yoksun geldi Maradona'nin halleri. O yaramaz cocuk sanki bi anda gitti, muthis saygin, isini ciddiye alan bi hoca geldi... Olamaz tabi boylesi bi degisim. O yuzden de kiyafet egreti duruyo. Arjantin milli takimina muthis sempatim vardir, umarim da -biz alamayacagimiza gore- onlar alirlar bi sonraki dunya kupasini. Ama bunu Maradona ile yapacaklarindan supheliyim. Uzun soluklu boylesi projelerden tez zamanda soguyup eski haline doner gibi geliyor El Diego. Eh ama bi de sampiyon yaparsa Arjantin'i... O vakit Arjantin halki ne yapar merak ediyorum. Zaten halihazirda Maradona dininin bile oldugu bi ulke bu sefer heralde Maradona dinini resmi ulke inanci yapar heralde.

2 comments:

Alfredo said...

maradona takımın başında.biz arjantinseverlerin içinde bi kıpırtı var.ancak başarılı olabiliceğindende hepimiz şüpheliyiz.Carlos Bilardo'nun varlığı bizleri biraz olsun tedirginlikten kurtarıyo.

Figueres said...

postta dedigim gibi Maradona isin teknik kismina musallat olmayip Bilardo'ya birakir ve kendisi olayin 'gaz' tarafina konsantre olursa belki birseyler cikabilir. aksi halde biraz zor gibi.